2015. október 7., szerda

II. Wedding Pop-up Bazár




Nagy izgalommal készülünk kis tortaműhelyemmel az első esküvő kiállításunkra! :)
Kicsiben kezdünk, egy igazi bohém, egyedi helyszínen, bensőséges családias hangulatban a Brody Studios exkluzív helyszínén.
Szeretettel várunk minden házasulandót és kedves érdeklődőt! Kis kóstolót is viszünk a sütikékből korlátozott mennyiségben. Le ne maradj! ;)

Kis ízelítő a programból:

"Randevúzz a szolgáltatókkal az esküvő előtt!

A Wedding Pop-up Bazár egy kivételes, ingyenes, megismételhetetlen alkalom, hogy megismerkedj egy különleges helyszínnel, egyedi esküvői szolgáltatókkal egy teljes újfajta keretben.

A Wedding Pop-up Bazár megálmodója és szervezője a két sikeres esküvői magazin: Esküvő Classic Magazin, Big Day Magazin.

A Wedding Pop-up Bazár egy egyedülálló alkalom ahhoz, hogy személyesen tájékozódj az esküvői szolgáltatók kínálatáról, műhelytitkaikról. Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy piac, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethetnek a házasodni készülők az alkotókkal, dizájnerekkel, szolgáltatókkal.

A hely(szín)
A 2. Wedding Pop-up Bazár helyszíne a Brody Studios Budapest egyik legexkluzívabb helye és divatos esküvői helyszíne, amit eddig csak klubtagok látogathattak, de most ingyenesen megnyitja kapuit a rendezvény idejére! A stílusos helyszín különösen jól képviseli a Wedding Pop-up Bazár hangulatát, irányvonalát.
A Wedding Pop-up Bazár a tér adta lehetőségek miatt több szinten és többféle szolgáltatással, aktivitással és programmal várja a látogatókat.

Programok, események, aktivitások
Nem kell nyakadba venned a várost, hanem egy helyen találkozhatsz szolgáltatókkal, alkotókkal, kipróbálhatsz új stílusokat, sminkeket, frizurákat, megnézheted a divatbemutatókat – mindezt INGYENESEN! Legyen ez amolyan esküvői casting, ahova elhozhatod a szépségápolás és divat iránt érdeklődő barátnőidet is, hogy alaposan tájékozódj.

Ízelítő a programokból:
• Divatbemutatók: A különleges helyszínen testközelből megcsodálhatod a legstílusosabb menyasszonyi ruhakölteményeket és kiegészítőket délelőtt és délután egyaránt.
• Fotókiállítás Köő Adrien alkotásaiból
• Workshop: profi szakemberek az érdeklődőknek DIY foglalkozást szerveznek, ahol megtanítják az érdeklődőket egyszerű, de látványos tárgyak elkészítésre.
• Kézműves vásár és találkozás a szolgáltatókkal egész nap.
Kövesd nyomon online felületeinken folyamatosan frissülő programokat.

Legyél te is az elsők közt, akik részt vesznek az második hazai Wedding Pop-up Bazáron!"

1 megjegyzés:

  1. Én már tudom, milyen egy Pixie-féle menyasszonyi torta.... nagyon-nagyon fincsi és szép ;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails