2014. május 19., hétfő

Tortadíszítés workshop 1.0 :)




Drága Híveim! :)
Örömmel jelentem, hogy hamarosan indul első félnapos tortadíszítő tanfolyamom a Magnóliák Műhelyében! :)

Sokadik unszolóként a nagyon szimpatikus és sokoldalú Magnóliák Műhelye Élményháznak adtam be a derekam és remélem, hogy meg tudok majd felelni az elvárásoknak, illetve a jelentkezőknek, hogy hatékonyan átadhassam, amit tudok.

A képen látható kis nyárias tortácskát fogjuk együtt elkészíteni a burkolástól a marcipánfigura elkészítéséig, majd mindenki haza is viheti, amit alkotott. Közben igyekszem a marcipánnal való formázással kapcsolatban átadni a tapasztalataimat és gyakorlatban is megmutatni, hogyan kezeljétek az anyagot.

Az első tanfolyam időpontja 2014. május 31. és 4 óra alatt reményeim szerint el is készülünk, ha annyira lelkesek vagytok, amennyire én. :) A helyszín Budapesten, a Salt'n Pepper Főzőiskola, a Váci út 112-ben.

Lehetőség van előfoglalásra is május 20-ig, mely időpontig kedvezményesen jelentkezhettek. A tanfolyam részleteiről minden információt megtaláltok a Magnóliák Műhelyének oldalán ITT
Jelentkezni lehet az info@magnoliak.hu e-mailcímen. 

Még maradt pár hely, siessetek! :)

1 megjegyzés:

  1. Híveim, ez jó :D Mellesleg virágozást nem tanítasz majd? Szívesen elmennénk, és legalább pletyiznénk egyet ;) A tortázás most nálam takarékon ég, de már csak 2 hónap és újult erővel vetem bele magam ;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails